7. 10. 2015

Predavanje dr. Simona Brezovarja

V sredo, 7. 10. 2015, bomo ob 19. uri v prostorih Društva slovenskih pisateljev (na Tomšičevi 12 v Ljubljani) gostili dr. Simona Brezovarja. Povabili smo ga, da nam predstavi nevropsihologijo govora in jezika ter nam pomaga bolje razumeti procese pri tvorjenju besedil, branju ter prepoznavanju inovativnosti, namernosti in napak. Naslov predavanja bo Kako govorijo naši možgani in zakaj jim včasih beseda ne steče.

Dr. Simon Brezovar je univerzitetni diplomirani psiholog, doktoriral pa je iz eksperimentalne psihologije. Zaposlen je na Nevrološki kliniki UKC Ljubljana, kjer se ukvarja predvsem z nevrodegenerativnimi boleznimi. Njegova področja raziskovanja pa so odločanje, vidna pozornost, delovanje možganov in kognitivnih procesov na veliki nadmorski višini ter nevropsihološke spremembe pri bolnikih z blago kognitivno motnjo.

V Lektorskem društvu Slovenije so vsa sredina predavanja brezplačna.


Vabljeni k poslušanju posnetka in povzetka predavanja.

   Posnetek predavanja Kako govorijo naši možgani in zakaj jim včasih beseda ne steče

  Povzetek predavanja Kako govorijo naši možgani in zakaj jim včasih beseda ne steče

PRIJAVNICA


Pretekle vsebine

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani