Lektorski razgledi

Premisleki o lektoriranju, odnosu do jezikovne norme in slogov, obveščanje o priročnikih in prenovi pravopisa, spoprijemanje z vlogo poklica in s stanjem ponudbe na trgu

Preberi več ...

Predavanja

Predavanja so nadvse raznovrstna. Poudarek namenjamo strokovnemu delu jezika, krepitvi jezikovne zavesti in kulture ter tehnološkemu napredku.

Preberi več ...

Delavnice

Strokovne delavnice so lektorske, računalniške idr., povezane z lektorjevim strokovnim delom. Namenjene so vsem, ki želijo izboljšati svoje delo.

Preberi več ...

Jezikovni pogovori

Lektorji se občasno dobimo na jezikovnih pogovorih in se pogovarjamo o jezikovnih zagatah in vsem, s čimer se lektorji vsak dan srečujemo pri delu.

Preberi več ...

Zunanje sodelovanje

Veseli smo sodelovanja z Inštitutom za slovenski jezik Frana Ramovša in upamo, da s pojasnili pomagamo tudi drugim, ki naletijo na jezikovne težave.

Preberi več ...

Mnenja in mediji

Javnost seznanjamo s svojimi mnenji in stališči, saj je jezik nepogrešljiv del celotne družbe. Z veseljem bomo objavili tudi vaše strokovno mnenje.

Preberi več ...

Forum

Postavite aktualno, zanimivo, strokovno, poljudno ali povsem običajno vprašanje – in pričakujte zanimive odgovore. Prelistajte tudi male oglase.

Preberi več ...
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Koledar

Koledar dogodkov – nikoli več ne boste zamudili nobenega predavanja ali drugega srečanja in lahko se boste pravočasno prijavili na izbrano delavnico.

Preberi več ...

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani