11. 1. 2021

Skupni projekt lektorjev, prevajalcev in tolmačev

Leto 2021 začenjamo z aktivnejšo promocijo jezikovnih poklicev, ki jo izvajamo v projektu Če nisi preveden, ne obstajaš. V njem naše društvo sodeluje z Društvom slovenskih književnih prevajalcev, Združenjem konferenčnih tolmačev Slovenije, Društvom slovenskih filmskih in televizijskih prevajalcev ter Društvom znanstvenih in tehniških prevajalcev Slovenije, projekt pa je finančno podprlo Ministrstvo RS za kulturo.

V ponedeljek, 11. januarja 2021, ob 11. uri smo premierno predstavili prvi promocijski video tudi na kanalu YouTube Lektorskega društva Slovenije, širšo javnost pa vabimo k nagradnemu kvizu na naslovu https://belaknjigaoprevajanju.splet.arnes.si/kviz/. Povabite svoje prijatelje, znance in družinske člane.

V omenjenem projektu izpopolnjujemo in posodabljamo tudi spletno stran Bele knjige 2018, ki smo jo izdali skupaj s prevajalci in tolmači. Vabimo vas, da jo spremljate na tej povezavi.

Februarja smo sodelujoča društva in združenje posneli podkast Jezikast, h kateremu nas je povabila urednica portala jezikovni-poklici.si Jana Zidar Forte. Vabljeni k poslušanju na tej povezavi.

Prvo žrebanje nagrad iz kviza je bilo konec februarja. Pogledate si ga lahko na tej povezavi.

Drugi paket nagrad smo žrebali 30. aprila. O nagrajencih slišite na tej povezavi.

Tretje žrebanje nagrad je bilo 30. junija, izžrebance pa smo predstavili na tej povezavi.

Četrto žrebanje je bilo poletno, 31. avgusta. Poglejte na tej povezavi.

 

 

Pretekle vsebine

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani