26. 5. 2016

Delavnice

Strokovne delavnice so lektorske, računalniške in druge, vsekakor povezane z lektorjevim strokovnim delom. Namenjene so vsem, ki želijo izboljšati svoje delo. Zaželeno je, da udeleženci prej že obdelajo besedilo, ki ga dobijo ob prijavi na delavnico, saj lahko na srečanju le tako tvorno sodelujejo.

Za lektorsko jezikovno oziroma računalniško delavnico je obvezna prijava s spodnjim prijavnim obrazcem ali na društveni e-naslov. Udeležnina na delavnici je za člane društva 20 EUR, za nečlane pa 50 EUR. Za študente, ki so člani Lektorskega društva Slovenije, je udeležnina brezplačna.

NE PREZRITE! Udeležnina se obvezno poravna pred dogodkom, na društveni TRR. Vsi podatki za plačilo udeležnine so na voljo na spodnji povezavi: UPN-obrazec za nakazilo udeležnine. Obrazec si lahko na svoj računalnik prenesete z desnim gumbom miške in nato izberite Shrani povezavo kot ... /Shrani ciljno vsebino kot ...

Pomembno: če potrebujete uradni račun, izdan na vaš status s. p., kulturnega umetnika ali za d. o. o., nam to, prosimo, sporočite ob prijavi.

 

 

PRIJAVNICA


Pretekle vsebine

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani