24. 5. 2018

Liber.ac 2018

Društveno o družbenem

24. maja 2018, od 16. do 17. ure, v predavalnici 31 na Oddelku za prevajalstvo (desno krilo v pritličju Filozofske fakultete, Aškerčeva 2, Ljubljana)

Na Liber.acu se bodo pod isto streho zbrala in pogovorila različna društva in združenja, ki se tako ali drugače ukvarjajo z jezikom: Združenje konferenčnih tolmačev Slovenije, Društvo znanstvenih in tehniških prevajalcev Slovenije, Društvo slovenskih filmskih in televizijskih prevajalcev, Lektorsko društvo Slovenije ter Združenje stalnih sodnih tolmačev in pravnih prevajalcev Slovenije. Pogovor bo povezovala Silvana Orel Kos.

Glavna tema pogovora bo skupno delovanje društev in združenj pri ureditvi poklicnega statusa prevajalcev, tolmačev in lektorjev, kar je še zlasti pomembno v današnjem času glede na stihijsko stanje na trgu.

Člani, vabljeni k razpravi.

 

Pretekle vsebine

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani