12. 4. 2014

Strokovna delavnica 12. aprila 2014

Spoštovani.

Vabimo vas na aprilsko strokovno jezikovno delavnico v soboto, 12. 4. 2014, od 9.00 do 13.30. Srečali se bomo na srednji šoli Vegova Ljubljana na Vegovi 4 v Ljubljani. (Prosimo, upoštevajte spremembo lokacije našega srečanja!). Posvetili se bomo lektoriranju raznovrstnih besedil, naš gost pa bo tudi tokrat mag. Velemir Gjurin.

Po delavnici (od 12.30 do 13.30) bomo izvedli tudi tehnično in strokovno pripravo na poskusni test za licenco, ki ga boste lahko vsi zainteresirani pisali 24. maja 2014. Priprava bo izvedena v istih prostorih, v katerih se bo pozneje opravljal poskusni test, in sicer računalniško (ne na papirju), med opravljanjem testa boste lahko dostopali do spletnih različic pravopisa, slovarja in korpusov. O vsem drugem se bomo pogovorili skupaj na pripravi.

Za delavnico je obvezna prijava s prijavnim obrazcem na spletni strani ali na društveni e-naslov. Delavnica in priprava bosta potekali v klasični in e-izvedbi. Ob prijavi nas obvestite, za katero obliko se prijavljate. Pohitite in si zagotovite svoje mesto. Sporočite nam tudi, ali se nameravate udeležiti pisanja poskusnega testa.

Opomba: udeležnina se obvezno poravna pred dogodkom, na društveni TRR. Navodila in smernice za plačilo udeležnine in dostop do delavnice smo za vas pripravili na glavni spletni strani delavnic. Gradivo vam bomo poslali po plačani udeležnini.

Ne prezrite: pravočasno poravnana članarina vam omogoča:

· nižjo udeležnino za strokovne delavnice,

· nižjo ceno poskusnega testa za lektorsko licenco,

· nižjo ceno preizkusa znanja za lektorsko licenco,

· brezplačno oglaševanje na društveni spletni strani,

· sprotno obveščanje o strokovnem usposabljanju in drugih zanimivostih,

· sodelovanje v malih oglasih na spletnem forumu,

· strokovno pomoč po potrebi.

Veselimo se srečanja z vami.